Månadsbrev Januari

Styrelsen informerar

Styrelsen fortsätter att arbeta och säkerställa att klimatet bland våra medlemmar fortsätter att förbättras. Är det någon som vill ta upp något påminner vi om att både vi i styrelsen och tränarna har tystnadsplikt. Vi har just registrerat alla våra lärgrupper för hösten 2022 vilket ger
oss fortsatt stöd från RF-SISU Småland. Vi vill påminna om att vårt omklädningsrum enbart är till för våra medlemmar och att det används för ombyte/knytning i samband med träningar men det är inte någon samlingslokal. Använd gärna vårt klubbrum om man vill träffa kompisarna men även där är det enbart våra medlemmar som får vistas. Nu under januari månad kommer vi att boka upp intervjuer med två sökande till vår tränartjänst. Vi vill uppmuntra alla våra medlemmar som vill engagera sig mer i vår förening att kontakta oss. Just nu söker vi speciellt någon som vill arbeta ihop med vår kassör och sköta utbetalning av löner och arvoden. Vår kyl och frys i kiosken har gått sönder och vi behöver ordna en ny innan skridskoskolan startar lördagen den 14/1. Vi behöver en delad kyl och frys som vi haft tidigare. Är det någon som har en stående eller kan tipsa oss om vart vi kan få tag på en billigt maila till styrelsen@vaxjokk.nu Missa inte informationen på vår hemsida om arbetspass för DM 21-22 januari, se mer information under Tävlingsgruppen.

Tränarna informerar

Information om vårens träningstider kommer att skickas ut under veckan. Önskar man att ändra träningsalternativ finns möjlighet att göra detta då. Flexibiliteten och möjligheten att byta tider kommer att vara mer begränsad under våren pga. tränarsituationen och de fortsatta begränsningarna av träningstider under vardagarna. Vi kommer att ordna en träningstävling i januari för våra tävlingsåkare, datum ligger upplagt på hemsidan under träningsschemat. Meddela om du inte kan eller vill delta. Tävlingskalendern är uppdaterad, tyvärr fick vi avboka tävlingen i Köpenhamn pga. för lågt intresse. Mail till KSK om vårterminen har skickats ut. Missa inte mötet i ishallen nu på söndag den 8 januari kl. 16:45.

Kiosk och städ

Nytt kiosk och städschema har mailats ut. Glöm inte att kolla på hemsidan när du har kiosk eller städpass och tänk på att bekräfta ditt arbetspass enligt instruktioner i det mail ni fått.

Trivsel

Trivsel tackar för en trevlig julfest, julavslutning och för hjälpen med vinsterna till våra lotteri.

Läger

Träningsdagarna under jullovet var uppskattade och det är roligt att så många deltog. Planering för vårens träningsdagar är i full gång. Vi planerar som vanligt för träningsdagar på sportlovet och påsklovet och vi undersöker även möjligheten att kunna erbjuda träningsdagar under en helg i maj månad. Mer information kommer på hemsidan.

Intäkter

Intäktsgruppen tackar för ett bra engagemang bland våra
medlemmar när det gäller vår bingolottoförsäljning. Vi kommer nu
att sammanställa höstens försäljningsaktiviteter och återkommer
med resultatet.

Utrustning

Ni som har kläder och utrustning till försäljning i klubbrummet vänligen gå upp och kontrollera att pris och swishnummer finns kvar på kläderna. Det är flera plagg som är omärkta. Kontrollera era skridskor och skriv upp er för slipning vid behov. Kontakta Veronica@vaxjokk.nu om ni behöver vantar, strumpbyxor m,m. Vi har ett litet lager i ishallen.

Tävling

Helgen den 20-22 januari anordnar vi DM i Växjö ishall. Hela vår förening behöver hjälpas åt för att genomföra den här tävlingen. Anmälningsformulär för arbetspass finns på hemsidan. Anmäl när och vad ni kan hjälpa till med senast 9/1. För dom som inte anmäler sig till ett arbetspass utgår vi från att de kan vilket pass som helst under helgen. Eftersom det på de flesta posterna krävs ett vuxet ansvar är det minst en vuxen per familj som anmäler sig. Barnen får gärna hjälpa till på den vuxnas arbetspass men de får inte själv
sköta arbetspasset.

Skridskoskola

Vårterminens skridskoskola startar lördagen den 14 januari.

Viktiga datum

 

Januari

14/1 Skridskoskolan startar
20-22/1 DM i Växjö ishall

längre fram

Vecka 8 Träningsdagar på sportlovet anordnas.

Andreas

0

1 februari 2023