Månadsbrev April

Styrelsen informerar

Styrelsen söker 10 föräldrar som kan hjälpa till med ett föreningsuppdrag på kvällen den 13 juni mellan 18.30-23.30. Växjö kommun anordnar ett arrangemang för kommunens högstadieelever på Wilhelmshill, Evedal med liveartister och aktiviteter. Uppdraget går ut på att befinna sig runt det inhägnade området för att se så inga försöker ta sig in eller smuggla in t.ex. alkohol. Anmäl dig till beth@vaxjokk.nu

 Vår nya hemsida är på plats. Ni hittar den som vanligt på www.vaxjokk.nu Vi arbetar på att uppdatera texter och få allt på plats och vi ber er ha överseende innan allt är klart. Tänk på att för att kunna se schema, namn och grupper m,m behöver ni logga in på medlemssidan. Anledningen är att vi inte får lov att publicera namn på våra åkare så det är synligt för vem som helst. Har ni problem med hemsidan, hittar något som inte fungerar eller har frågor om inloggning m,m kontakta Andreas på andreas.adolfsson@vaxjokk.nu så hjälper han er vidare.

 Vi kommer att byta mailadress som vår information skickas ifrån, mer information kring detta kommer längre fram.

Styrelsen har haft ett par representanter på Idrottsforum som anordnas av RF/SISU tillsammans med Växjö kommun. Det var en intressant kväll där vi fick möjlighet att diskutera och framföra vad vår förening behöver för att utvecklas.

I april kommer vi att anordna både vårt klubbmästerskap och vår våravslutning, datum finns längre ner i detta mail. Bjud in vänner och familj så fyller vi läktaren

Tränarna informerar

Vi fortsätter att påminna om vikten av att värma upp innan man går på isen. Månadens utmaning blir därför att värma upp ordentligt innan varje pass.

Vårt arbete med idrottspsykologin fortsätter och nästa träff är 11 april kl. 19.00-20.30 för åkare från årskurs 7.

Vi har börjat att öva på våra nummer inför våravslutningen. Eftersom vi inte har så många tillfällen på oss att öva är det viktigt att man försöker komma på de träningarna.

Klubbmästerskap anordnas 15 april och våravslutning 23 april.

Kiosk och städ

Glöm inte att kolla på hemsidan när du har kiosk eller städpass och tänk på att bekräfta ditt arbetspass enligt instruktioner i det mail ni fått.

Trivsel

Trivsel kommer att behöva hjälpa med bakning till vårt kaklotteri på våravslutningen söndagen den 23/4. De åkare som får detta uppdrag kommer att bli kontaktade via mail. Efter våravslutningen anordnas fri åkning för hela familjen.
Vi kommer att anordna en sommarfest, mer information kommer i nästa månadsbrev när datum och plats är bestämt.

Läger

Schema för träningsdagarna på påsklovet finns publicerat på hemsidan under läger. För att se vilken grupp man tillhör behöver man logga in på medlemssidan.
Inbjudan till vårt sommarläger vecka 32 kommer inom kort att publiceras på hemsidan.

Intäkter

Newbody försäljningen avslutas 2 april. Vi hör av oss när leveransen finns att hämtas i klubbrummet.
Missa inte att anmäla er till Beth för att hjälpa till på föreningsuppdraget den 13 juni, mer info finns under Styrelsen informerar.

Utrustning

Kontrollera era skridskor och skriv upp er för slipning vid behov. Kontakta Veronica@vaxjokk.nu om ni behöver vantar, strumpbyxor m,m. Vi har ett litet lager i ishallen. Det är just nu långa leveranstider på vissa kontåkningsartiklar som ex. Bunga sleeves, vissa snören och tights, så det är bra om ni som ska åka på sommarläger planerar och meddelar så snart som möjligt om det är något ni behöver.

Tävling

Vi anordnar vårt klubbmästerskap lördagen den 15 april. Mer information kommer på hemsidan under tävling. Konståkningsskolan kommer att ha slingan uppvisning under klubbmästerskapet.

Skridskoskola

Skridskoskolan kommer att vara med på våravslutningen och mer information kring detta kommer att mailas ut från ansvariga på skridskoskolan.

Viktiga datum

 

3-6 april

Träningsdagar på påsklovet

15 april

Klubbmästerskap och Slingan uppvisning

23 april

Våravslutning kl. 16.00

Viktiga datum längre fram

 

13 juni

Föreningsuppdrag på Evedal (glöm inte att anmäla er)

Andreas

0

2 april 2023