Anmälan vuxengrupp skridskoskolan

Nu öppnar vi anmälan för vår Vuxengrupp inom Skridskoskolan!

Våra alternativ för vuxna åkare inkluderar både nybörjar- och fortsättningsnivåer, så oavsett om du aldrig har stått på skridskor förut eller om du vill ta ditt åkande till nästa nivå, har vi något för dig.
Startdatum för vuxengrupper är Söndagen den 18 September (V37)


Nybörjare

-Denna grupp riktar sig till vuxna som är intresserade av att lära sig åka skridskor. Start- och slutdatum för denna grupp kommer att följa samma schema som för KSK. Vi erbjuder strukturerade lektioner under hela ispasset, vilka kommer att äga rum en gång i veckan på söndagar mellan 15.00-15.45 tillsammans med Konståkningskolan.


Fortsättning

För dem som redan är bekväma med skridskoåkning både framåt och bakåt. Åkarna i denna grupp förväntas kunna använda isytan på ett säkert sätt i närvaro av andra. Start- och slutdatum kommer att sammanfalla med övriga konståkningsgruppers schema. Efter en 15-minuters grupplektion kommer tränaren att finnas tillgänglig för att besvara frågor och erbjuda hjälp. (Förkunskapskrav: minst märke 5)
Lektion äger rum en gång i veckan på söndagar mellan 19.20-20.20


Rörelse

Denna grupp är avsedd för erfarna åkare med avancerade färdigheter som önskar träna på egen hand. En tränare kommer att vara närvarande för att svara på frågor och erbjuda hjälp, men ingen formell lektion kommer att genomföras.
Lektion äger rum en gång i veckan på söndagar mellan 19.20-20.20

Anmäl ditt intresse redan idag på länken nedan:
https://forms.office.com/e/7qWScb8WWt

För ytterligare frågor kontakta ansvarig tränare Denise Wood på denise@vaxjokk.nu

Med vänliga hälsningar
Växjö Konståkningsklubb

Andreas

0

31 augusti 2023