Sammandrag Information & Schema

Välkommen till ÖGKF Sammandrag.

Vi hoppas att detta blir en intressant och informativ helg för alla åkare och tränare. Vi är så glada att så många åkare kommer att delta.

Åkare, kom ihåg att ta med dig allt du behöver för träning på is och utanför is.

Du behöver en penna och anteckningsbok för klassrums- och studiosessioner, och vi uppmuntrar dig att också göra anteckningar efter dina ispass.

Vänligen var noga med att passa tiderna. 
Byt om och knyt dina skridskor så fort som möjligt för att hinna i tid till de olika passen.

När schemat anger att start-/sluttiden är densamma, oroa dig inte, klassrumssessionerna börjar och slutar upp till 10 minuter senare för att ge dig tid att flytta från is till klassrum.

Återigen, välkommen och ha en trevlig helg!

Schema för samtliga dagar:

Torsdag:
Fredag:

 

Lördag:
Söndag:

 

Gruppindelning skickas ut till er i mail.

Våra Föreläsare:

Madeleine Augustsson:

Madde har en bakgrund som landslagsspelare i golf. Hon har spelat flera stora mästerskap och varit golfproffs i 8 års tid.

Som individuell idrottare har hon erfarenheter av mental träning kopplat till prestation och idrott. Madde har stöttat föreningar i ämnet i hennes roll som idrottskonsulent på RF-SISU Blekinge.

Efter karriären har Madde även jobbat som golftränare och ledare i olika sammanhang.

Tillsammans med Mörrums konståkningsklubb har Madde jobbat med konståkarna i ämnet mental träning. Vi har jobbat med ”pilmodellen” Vad vill vi? Vad ska vi göra för att nå dit vi vill? Hur ska vi göra för att nå dit vi vill? Hur hanterar vi nervositet? Hur jobbar vi tillsammans för att skapa de bästa förutsättningarna för prestation och att konståkarna ska må så bra som möjligt före, under och efter tävlingar?

Anny Säfström:

Anny har flera års erfarenhet av fysträning från barn upp till elit. Hon är utbildad certifierad fystränare och idrottsmassör på Bosön i Stockholm.

Anny jobbat kontinuerligt med fysträning för Karlskronas konståkare under flera år och har nu även uppdrag i Mörrums konståkningsklubb samt gör fysprogram för ishockeyspelare.

Hon brinner för att utveckla alla individer.  Hennes fokus i vårt seminarium kommer att vara skadeförebyggande.

Aliki Stergiadu:

Aliki är en teknisk specialist på internationell nivå för isdans även för singlar i Sverige. Under sin tävlingskarriär var hon och hennes partner Junior VM-mästare. Som isdansare på seniornivå var hon och hennes partner både VM och OS tävlande.

Aliki arbetar med skridskoåkare på alla nivåer för att förbättra skridskofärdigheterna och kvalitet och för att introducera disciplinen solo och isdans för svenska skridskoåkare.

Hon tillför både passion och fantastisk teknisk kunskap om konståkning. Vi är väldigt lyckligt lottade att få ta del av hennes kunskap och kompetens.

Luca Dematte:

Luca kommer till oss från Icelab Bergamo, ett ISU Center of Excellence. Som paråkare tävlade han i junior-VM och ISU-EM.

Han har passion för konståkning och betydande erfarenhet av att moderera många internationella seminarier.

Andreas

0

16 maj 2023